Přebalování záložek Frýdlant nad Ostravicí

Pozvánka pro všechny letce od Tomáše Ledníka:

Udělej si doma přestávku v předvánočním shonu nakupování dárků, uklízení a přijeď na zlatou neděli 21.12. do místního kulturního domu ve Frýdlantu nad Ostravicí, kde pořádáme akci s názvem „Bezpečnější paragliding“ určenou převážně motorovým i bezmotorovým paraglidingovým pilotům.

Program:

- od 10:00hod bychom přebalovali záložní padáky s tím že přebalování bude pro všechny členy LAA ČR bezplatné, ostatní nečlenové zaplatí za přebalení 250kč

- od cca 14:00hod proběhne seminář bezpečného motorového i volného létání ve kterém bychom se dotkli problematiky startu a probrali bychom problematiku jak bezpečného tak přesného přistáváni. Dále bych rád probral a vyzdvihl jaké problémy se nám vyskytují jak při volném létání na letovém terénu Skalka-Ondřejník tak při motorovém létání na Frýdlantském letišti.

- od cca 16:00hod bych i pro nelétací veřejnost představil prostřednictvím fotografií kompletní pobřeží Albanie z ptačí perspektívy a také zajímavé povídání nejen o parglidingovém létání v Saudské Arábii.

Prosím aby se kolem 14te hodiny dostavili hlavně ti piloti, kteří používají letový terén Skalka – Ondřejník a ti piloti, kteří startují a přistávají na sportovním letišti ve Frýdlantu.

Jestli jsou mezi vámi takoví kteří se za žádných okolností nemůžou v avizovanou neděli dostavit, ale přesto potřebují záložák přebalit můžou ho přivést či poslat v sobotu a my vám jej zase přebalený po akci vrátíme.

 

 

 

Přesný čas

 

 

Miniaplikace