ZÁLOŽKY 2017 VYŠKOV - ERPUŽICE

 Termíny konání:            25.3.2017 – Vyškov

                                    8.4.2017 – Erpužice

Jako každý rok chystáme před zahájením sezony akci „záložka“, ale tentokrát ve dvou termínech a na dvou různých místech republiky.
Pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet odhoz záložního padáku bude ve Vyškově přichystána lanová dráha z parašutistického trenažéru, v Erpužicích bude možnost vyzkoušet si cvičně odhoz padáku v tělocvičně. Na místě bude možnost si nechat záložní padák odborně zabalit.

Organizace obou akcí proběhne ve stejném duchu a to následovně:
cca 10:00 – cvičný odhoz a balení ZP
cca 13:00 - školení instruktorů, které povede hlavní inspektor MPK ing. Miroslav Huml. Školení bude volně přístupné i všem pilotům, kteří mají zájem o informace a dotazy nejen k legislativě a provozu.
cca 14:00 - problematika autostabilních padákových kluzáků – výhody, nevýhody, základní pravidla.
večer - volná zábava

Info:suraj@volny.cz

Akce Vyškov:

Firma SpinParamotors představí nabídku aktuálně vyráběných paramotorů.

Firma Axis představí klasické i reflexní padákové kluzáky pro motorový paragliding - PlutoPower, Neptun2, Proton2. Dále firma Axis představí na akci nabídku záložních padáků.

Firma MAC Para Technology představí nabídku motorových padákových kluzáků s možností zapůjčení a nabídku záložních padáků.

Firma Sky Paragliders připravila představení nového motorového padáku Zorro. Dema budou k zapůjčení a vyzkoušení na akci. Sky Paragliders připravila akci na záložní padáky s názvem "Starý za nový", tím dává slevu 1500,-Kč na každý objednaný záložák na akci při výměně za starý - platí na všechny modely ZP firmy Sky Paragliders.

Přesný čas

 

 

Miniaplikace